Notícies Foto: Júlia QuintanaFoto: Júlia Quintana

L’Últim Europeu: “Ho hem passat millor i pitjor que qualsevol altra generació anterior a la nostra”

9 setembre, 2022

La banda valenciana publica “Empastre”, primer sienzill del que serà el seu segon àlbum, “Corredor Mediterrani”, que es publicarà el proper 18 de novembre.

Musicalment, la nova cançó dels cosins Lacasa, Josep i Rafa, trota sobre el relat líric amb guitarres envolupants, riffs melòdics encoratjadors que acompanyen a una veu cansada, un baix juganer i una bateria ben marcada. ‘Empastre’ beu d’influències com Real Estate, The Strokes, Snail Mail o Los Planetas; però sobretot ho fa dels seus propis fars de referència: de les seves vivències personals amb el indie pop-rock dels 90 i els 2000, i dels amics. Com Jordi Bastida (Chico Jorge), qui ha produït el tema, així com del nou disc i del qual ‘Empastre’ és el seu primer avançament. El nou treball de L’Últim Europeu, titulat “Corredor Mediterrani”, veurà la llum el proper 18 de novembre en el seu nou segell, Magic in the Air.

Un total de 10 cançons, gravades i produïdes de nou per Jordi Bastida, mesclades per Santi García (Ultramarinos Costa Brava) i masteritzades per Víctor García. Un disc amb influències de l’altre costat de l’Atlàntic com Deerhunter, The War on Drugs i The National, així com en altres més pròximes com Los Planetas, Pau Vallvé i Antònia Font; i amb el qual ens pugem a un tren que ens transporta a les vivències més banals i realistes de la decadència del moment, amb vista a l’optimisme i al renaixement col·lectiu a partir de la diversió, la inspiració i els sentiments més profunds.
Comments are closed.

Back to Top ↑