Mabel Flores presenta a OnaCat.Ràdio el seu disc “Meraki”

3 febrer, 2021

El proper dimarts, dia 9, a les 11h, el programa “Les Entrevistes” de la nostra emissora, obre les seves portes a la veu de Mabel Flores. Ho podeu seguir també, via zoom, a la nostra pàgina web.

“Meraki” és una paraula d’origen grec que significa posar l’ànima i el cor en les coses que una fa i que s’ha convertit en un concepte que visibilitza l’empoderament femení. “Meraki” és, també, el nom amb el qual Mabel Flores ha batejat el seu nou disc, després de l’autoedició en 2018 d’ “Entre mujeres”, un disc amb el qual va realitzar al voltant de 150 concerts per tot l’Estat espanyol.

Amb aquest àlbum, Mabel Flores inicia una nova etapa sonora en què conflueixen gèneres musicals que transiten entre estils com la rumba, el calypso, el merengue o la cúmbia, i que en aquesta ocasió, despullada la cantant de prejudicis, es barregen també amb ornaments electrònics. D’aquesta manera ens porta un repertori ballable i enèrgic, que fuig de l’intimisme dels anteriors i empeny al moviment als peus de tothom mantenint la lírica reflexiva però esmolada que la caracteritza.

El disc compta amb les col·laboracions especials dels grups Mafalda i Roba Estesa i el cantant Pedro Pastor.
Comments are closed.

Back to Top ↑