Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Magalí Datzira: “Se’m trenca el cor com se’m trenquen els plats”

30 gener, 2023

Aquest dimecres, dia1, trobarem el seu primer disc “Des de la cuina” a totes les plataformes digitals, i el divendres, dia 3, el presentarà en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.

N’havia anat donant pistes en els darrers anys, amb una producció compulsiva de singles i col·laboracions diverses. Però és ara, amb el llançament del seu primer disc en solitari, que Magalí Datzira es confirma com una de les artistes més especials de casa nostra. Una artista única, lliure i inclassificable.

Primer, presentem-la. Magalí Datzira és una jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans. Aquest 2023 presenta el seu primer disc en solitari, “Des de la cuina” basat completament en temes propis.

“Des de la cuina” és un disc produït i enregistrat en primera persona i que es pot llegir com un compendi de moments viscuts i d’experiències recents. Amb una sonoritat principalment acústica, inclou temes en català, castellà, anglès, italià, portuguès i peces instrumentals. Un disc enregistrat en contextos diversos però sempre amb la calidesa i la proximitat com a elements clau. I on els textos que escriu la Magalí ens descobreixen una veu personalíssima de gran sensibilitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑