Notícies Foto: Hidden Track RecordsFoto: Hidden Track Records

‘Mai s’ha trencat del tot’ és un projecte de Pau Bösch i Júlia Collado que combina cinema i música

10 maig, 2024

Imatges i cançons concebudes paral·lelament i unides per un univers comú.

Sorgit d’un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa, la premisa era crear una peça conjunta: imatges i cançons concebudes paral·lelament i unides per un univers comú. Com a centre de la narrativa van escollir el procés de transformació d’Iris Deco, el projecte musical liderat per Collado Riu, que es trobava en un període d’incertesa. El fruit d’aquesta col·laboració, forjada al llarg de diversos mesos, és aquest curtmetratge musical: una historia narrada al llarg de tres cançons (on Júlia compon en català per primera vegada) i tres escenaris que explica un comiat, una metamorfosi, un canvi d’etapa.

Un cop acabat el procés creatiu, Mai s’ha trencat del tot ha agafat sentit més enllà de la pantalla quan la cantant ha pres la decisió culminant de canviar el nom del seu projecte musical pel seu real: Júlia Collado Riu. Així doncs, el curtmetratge ha esdevingut realment el comiat d’Iris Deco i el seu últim concert.

L’EP, totalment produït i gravat per Júlia dona pas al que vindrá, un nou àlbum sota el nom de Júlia Collado Riu i que veurà la llum aquesta tardor.
Comments are closed.

Back to Top ↑