Notícies Foto: Jason PalmaFoto: Jason Palma

Malson Atmosfèric i Geri s’uneixen a “T’acostes”

6 gener, 2023

Narra l’impacte que pot tenir una persona que apareix d’imprevist a la nostra vida.

Malson Atmosfèric és un artista de música urbana resident a Sant Julià de Ramis. Des de 2019 l’artista ha anat publicant cançons autoeditades que l’han anat donant un nom a l’escena musical catalana.

Durant aquest 2022 ha avançat tres senzills del seu primer àlbum debut, produïts per Geri i zneakyboi, amb la col·laboració d’Oriol de Ramon (The Tyets) en la mescla a La Kate Studio i Adrià Reig i Xavier Lek Farré al màster.

Aquests senzills ja acumulen més de 50 mil reproduccions online i ja l’han portat a aparèixer a una gran quantitat de mitjans. També l’ha dut a tirar endavant diversos concerts en banda, comptant amb els seus productors i Joan Matacàs a la bateria i Lluís Albets al baix, sent partíceps i guanyadors al festival Insomni i el Concurs Jove de Vilablareix.

En aquest nou senzill, “T’acostes”, s’acompanya del seu productor Geri, qui va crear la instrumental i també té un projecte com a cantant. El senzill narra sobre l’impacte que pot tenir una persona que apareix d’imprevist a la nostra vida, i com un dia pot ser el que més t’ompli, també pot ser el que més mal et provoqui. 

“La tornada va sortir de casualitat, en Gerard em va ensenyar la base i em va sortir la melodia sense tan sols escriure-la, ja no vaig ni regravar-ho perquè havia quedat genial”, explica l’artista. Aquesta cançó compta amb la mescla i màster de DAAX, conegut per treballar en projectes com Santa Salut, Swit Eme o Flashy Ice Cream.
Comments are closed.

Back to Top ↑