Mama Dousha és el nou projecte del músic barceloní Bruno De Fabriziis

29 gener, 2021

En “Dos peces de fruita”, De Fabriziis ens proposa un relat més terrenal.

Després del seu pas per altres formacions (Dione, Descendents del gat i l ’ós o Sas Mash) i del descobriment del món digital i les seves possibilitats, De Fabriziis inicia ara aquesta nova aventura en solitari.

Així neix el projecte Mama Dousha. Primer, com un lloc on experimentar el procés de producció i després, com un projecte des d’on crear pop-urbà. En el seu primer àlbum “Un repertori entre les feres” hi vam trobar l’experimentació entre les percussions més orgàniques i els sons electrònics, amb patrons i idees per descobrir i on cada una de les cançons era interpretada per un cantant diferent.

En aquest nou disc, “Dos peces de fruita”, De Fabriziis ens proposa un relat més terrenal, un concepte més diari, on les vivències i la seva música són transportades a les seves cançons. De la mateixa manera, les lletres enllacen el seu gust per la poesia amb relats personals, expressant “tot allò que no tinc valor per dir en el dia a dia”. Tot i que Mama Dousha es caracteritza per ser el projecte personal de De Fabriziis, en aquest nou treball cal destacar-hi l’implicació, complicitat i aportació d’ Scooty DK en el procés de producció, fent renéixer a l ’estudi un disc que feia més d’un any que es cuinava totalment en solitari.
Comments are closed.

Back to Top ↑