Manel Camp a “La Nit dels Pianistes”

28 gener, 2022

Divendres, 4 de febrer, a les 21h a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.

La imatge de Manel Camp està sempre associada al piano. És per a piano que ha compost bona part de la seva onbra i que aquest vespre la posa en mans de 14 grans pianistes i bons amics.

El proper divendres 4 de febrer (21 h) a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona, tindrà lloc un concert coproduït per l’Escola Superior de Música de Catalunya en motiu de la celebració del 75è aniversari del pianista i compositor Manel Camp, qui va ser el primer cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya entre els anys 2001 i 2014. És per aquest motiu que l’ESMUC s’ha volgut afegir a una de les produccions més especials que configuren el projecte “De Minorisa a Carst”. 75è aniversari.  Es tracta de “La Nit dels Pianistes” on, a part del mateix Manel Camp, hi participaran altres instrumentistes que, en algun moment de la carrera o trajectòria, han tingut alguna relació artística amb el músic bagenc. El llistat de pianistes confirmats és espectacular: Albert Bover, Francesc Capella, Elisenda Duocastella, Agustí Fernández, Carmen Martínez, Josep Mas “Kitflus”, Ricard Miralles, Joan Monné, Ludovica Mosca, Elisabet Raspall, Toni Olaff Sabater, Eduardo Tancredi, Ignasi Terraza i Lluís Vidal. Amb ells tres grans pianos de cua a l’escenari, dibuixaran un programa calidoscòpic format per interpretacions en format a solo, duos i trio de diferents obres de Camp, entre elles conegudes pàgines com ara “Poesia secreta” o “La meva petita terra”.

Serà una (re) trobada personal i profesional on podrem gaudir d’interpretacions i reinterpretacions on els pianos i pianistes, amb combinacions múltiples, en seran els protagonistes.
Comments are closed.

Back to Top ↑