Manu Guix anuncia nou disc i nova gira

2 novembre, 2021

L’artista presenta el primer avançament del que serà el seu sisè treball discogràfic, una cançó titulada “Seguirem”.

Després de 4 anys de silenci discogràfic , Manu Guix, un dels principals artistes i autors del panorama musical català, anuncia nou disc i nova gira per aquest 2022.

Per fer un primer tast, el proper dimarts, 9 de novembre, ja ens en fa un avançament i estarà disponible a totes les plataformes digitals el primer senzill daquest àlbum, un cançó titulada Seguirem” i que publicarà el segell Música Global. Manu Guix ens presenta una cançó plena de vida, amb un so totalment nou al que ens tenia acostumats fins ara, on l’electrònica i el pop es donen la mà per explicar una història que parla tant de la superació personal com de la col.lectiva i, això, després del que ha viscut el món en els últims temps, no deixa de ser un cant d’optimisme i alegria dedicat no només als seus seguidors, sinó a tothom.

El nou disc destudi de lartista català està previst que es publiqui a finals del primer trimestre de 2022, però al llarg de les properes setmanes, saniran estrenant més cançons en forma davançaments.

Amb larribada del nou treball discogràfic, Manu Guix també iniciarà una gira promoguda per Crea Music per tot Catalunya per presentarne en directe les cançons, així com recuperar alguns dels seus grans clàssics. La gira arrencarà el proper 7 dabril de 2022 a la Sala Barts de Barcelona en el marc del festival Guitar BCN.
Comments are closed.

Back to Top ↑