Notícies Foto: Propaganda pel FetFoto: Propaganda pel Fet

Marala oferiran un concert al Central Park de Nova York

29 juny, 2023

Presentaran el seu disc ‘Jota de morir’ al festival Summerstage, el dissabte 8 de juliol.

El trio Marala, compost per la valenciana Sandra Monfort, la mallorquina Clara Fiol i la catalana Selma Bruna, oferirà un concert al Central Park de Nova York el proper dissabte 8 de juliol, dins del festival Summerstage, que es realitza a diferents parcs de la ciutat nord americana durant l’estiu.

Marala posaran en escena al Summerstage el seu segon disc, ‘Jota de morir’, publicat el setembre de 2022, en el qual s’inclouen temes musicals com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”. Marala cerca en aquest treball discogràfic maneres d’integrar la mort, un univers enorme i silenciat, i recuperar-la com una idea propera, amb un acostament que permeta entendre millor els finals inevitables que comporta la vida.

El concert s’emmarca en la iniciativa de l’Institut Ramon Llull que porta projectes musicals d’arreu del territori lingüístic a diferents punts del món sota el segell Catalan Arts on Tour i que en aquesta ocasió reuneix a Nova York a les artistes Marala, Queralt Lahoz, Lia Kali i DJ Trapella en una proposta de showcases que aproparan artistes destacades de la nostra música al públic nord americà. Entre la programació d’enguany, la de Marala és l’única en llengua catalana.
Comments are closed.

Back to Top ↑