Notícies Foto: Isabel ArchsFoto: Isabel Archs

Marc Timón presenta l’àlbum de pop, “Amalia”

4 maig, 2022

Un àlbum de pop eclèctic en català, castellà, anglès i francès amb 16 cançons completament diferents entre si.

A “Amalia” trobem com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada, en una oda constant al gaudi de la vida i a aixecar el vol ben alt per saber-la degustar.

Marc Timón vol dedicar aquest disc a la seva àvia Amàlia, qui mai s’hauria figurat inspirar un disc de pop amb aquest imaginari ple de màgia i fantasia.

Marc Timón és considerat un dels compositors més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d’orquestra i pianista, és un músic eclèctic que combina la composició de bandes sonores per a cinema i televisió amb la creació d’obra simfònica de concert, musicals, pop, electrònica i música per a grans esdeveniments. Dirigir una estrena mundial de John Williams, compondre un Magnificat per a la Sagrada Família, crear la banda sonora del film de terror “La niña de la comunión”, barrejar música clàssica amb dj’s a l’espectacle “Maestro”, compondre la cerimònia inaugural de la Copa Davis de tenis o debutar com a cantant de pop amb l’àlbum “Amàlia” corroboren la seva voluntat constant d’entendre la música com un acte de comunicació universal sense barreres ni etiquetes per a explicar històries.
Comments are closed.

Back to Top ↑