Maria del Mar Bonet, Ferran Palau i Núria Graham, caps de cartell del Festival Música i Lletra 2021

29 abril, 2021

El MiL torna enguany reivindicant les cures i un programa amb parelles d’artistes que teixiran complicitats sobre l’escenari.

Raquel Tamarit, secretària autonòmica de Cultura i Esport ha presentat al Gran Teatre de Xàtiva l’edició 2021 del Festival Música i Lletra, acompanyada per Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura; Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva; Maria Beltran, regidora del Gran Teatre de Xàtiva; i Feliu Ventura, músic i activista cultural i director artístic del festival.

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, Ferran Palau i El petit de Cal Eril, Núria Graham i Maria Jaume, Júlia i Caïm Riba, són les parelles d’artistes que protagonitzen les vesprades del cartell del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2021, que se celebrarà del 28 de maig al 5 de juny.

Després de la cancel·lació de l’edició 2020 a causa de la Covid19, la cinquena edició del festival arriba amb força reivindicant, des del sector públic, les cures i que la cultura segura i a l’abast de tothom és necessària i possible. El festival, organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic Feliu Ventura, ha buscar enguany les complicitats a sobre de l’escenari. Totes les nits de doble concert enguany tenen la particularitat que els artistes són músics que treballen o han col·laborat junts anteriorment i que, per tant, al MiL faran concerts especials. Així, Ferran Palau i El Petit de Cal Eril, a part de fer les seves actuacions, tocaran junts, com ho faran també Núria Graham i Maria Jaume. Les entrades estan a la venda a partir de divendres 30, amb aforaments molt limitats a la web del Gran Teatre de Xàtiva.
Comments are closed.

Back to Top ↑