Maria del Mar Bonet i Borja Penalba presenten concert i disc

28 gener, 2021

Aquest diumenge a les 19h actuaran al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat.

Avui dijous, s’ha present at a l’Ateneu de Barcelona, el concert de la Maria Mar Bonet i del Borja Penalba del proper diumenge, dia 31, al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat dins de la programació del BarnaSants d’enguany. S’ha aprofitat també per presentar el disc en directe que han publicat conjuntament i que va estar enregistrat els dies  9, 10, 12 i 13 de setembre i 7, 10 i 12 d’octubre de 2020 al Teatre Micalet de València.

El disc està conformat per tretze cançons i s’acompanya d’un llibret de 60 pàgines. També hi haurà una primera edició de 300 vinils numerats i signats pels artistes.

Maria del Mar Bonet ha assenyalat que “en aquest disc i en els concerts ens entreguem, amb apassionament i bogeria, a una manera de dir la poesia, de dir la música, d’estar en un altre lloc que no té res a veure a aquest estat caòtic actual, és estar en un lloc molt equilibrat, natural i bonic”. Maria del Mar ens ha comentat també que aquest disc suposa “una nova etapa perquè he començat amb una nova casa discogràfica, Blau de Mallorca, i és una manera de buscar l’equilibri que abans mencionava”.

Aquí podeu escoltar declaracions de la Maria del Mar Bonet en la roda de premsa d’avui a l’Ateneu de Barcelona: https://bit.ly/3r184S8
Comments are closed.

Back to Top ↑