Notícies Foto: Plas PlasFoto: Plas Plas

Maria Florit presenta el videoclip, “Manies que tenc”

28 setembre, 2022

És el primer tast de l’EP de la menorquina. Ho pots escoltar a la nostra programació.

Maria Florit és una artista inquieta amb una llarga trajectòria a les sis cordes. Actualment viu a Menorca, l’illa que la va veure créixer. En els darrers cinc anys ha viscut a Barcelona i Londres, on ha format part, com a guitarrista solista, de diferents grups, on destaquen Sr. Canario, el side project del músic Dani Vega (Mishima) o la banda de directe de la valenciana Neus Ferri.

El passat mes de gener enregistra a Manresa la seva opera prima, amb la producció de Joana Pol (Donallop) i la mescla de Paco Loco al seus estudis d’El Puerto de Santa María. El resultat, un EP de quatre cançons inspirades, properes, mínimes, tan breus com addictives, d’una artista amb una veu i sensibilitat única, i que veuran la llum a finals d’octubre amb el títol “Manies que tenc”, la segona referència del segell discogràfic Plas Plas.

La cançó que dóna títol a l’EP, “Manies que tenc” és una perla pop/folk de dos minuts que ens transporta a Cala Pregonda; la millor manera d’acomiadar l’estiu; a la senzillesa de la vida illenca; una guitarra, el mar, l’arena i el vent.
Comments are closed.

Back to Top ↑