Maria Hein de la mà de Ferran Palau

19 octubre, 2021

El proper dia 29 surt el seu disc “Continent i contingut”. Recupera la nostra entrevista amb ella del passat 13 de juliol.

Maria Hein és una jove felanitxera que porta anys formant-se com a pianista, tocant la guitarra i, recentment, experimentant i creant les seves pròpies lletres i melodies. I serem molt sinceres, aquesta nova troballa balear, ja té guanyada una plaça dins del podi musical mallorquí.

La calidesa amb la qual Maria Hein presenta “Continent i contingut”, el seu disc debut, està equilibrada amb la solemnitat i el so impol·lut de totes les seves cançons, que emanen una mescla de senzillesa i nostàlgia, amb la pinzellada imbatible de la naturalesa balear. Deu cançons en les quals Maria Hein acumula pensaments, problemes i dubtes, com una tassa que ha començat a desbordar i necessita deixar córrer l’aigua. I ho fa acompanyada d’una instrumentació minimalista, que s’uneix, discreta, a les paraules de Maria Hein, que interpreta les cançons de manera prudent i reservada, com si ens estigués revelant unsecret.

De la mà de Ferran Palau, ha construït aquesta sonoritat tan atemporal, tan pròxima i acollidora. I així és com Maria Hein entra als nostres caps, cautelosa, com una nova convidada que no vol incomodar. Però sense adonar-nos, s’instal.la lentament i es queda en la memòria, perquè, al cap i a la fi, les seves històries són les nostres històries. “Continent i contingut” és un disc debut que dibuixa una trajectòria rotunda, una aposta ferma, una màgia única que talla la respiració.

Aquí podeu recuperar la nostra entrevista amb ella del passat 13 de juliol:
https://bit.ly/3AYwpMO
Comments are closed.

Back to Top ↑