Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

Marie Pratt estrena la cançó, “Sobreviurem!”

23 setembre, 2022

La guanyadora del concurs “Cover” de TV3 ens presenta el tercer avançament del seu nou EP, “Vivint”.

Es tracta de la cançó titulada “Sobreviurem!”, un tema que llança un missatge de fortalesa i superació per la difícil situació que hem viscut a nivell mundial, però alhora també és un crit d’ànims per totes aquelles situacions crues i doloroses que vivim totes i cadascuna de les persones al llarg de la vida. Marie Pratt és una jove cantant i compositora barcelonina que arriba al panorama musical amb una enorme energia, força i talent. Arran de guanyar el programa “Cover”de TV3 és descoberta per la discogràfica,Crea Music, amb la qual comencen aquest projecte musical.

Marie Pratt adora els estils R&B-Soul-Pop. Amb una gran influència per part d’AliciaKeys, de qui ha versionat al castellà una part del seu tema “Empire stateof mind”, ja compta amb un EP publicat, “My second chance”, diversos videoclips i senzills. Ara, s’hi uneixen, a més de“Sobreviurem!”, els senzills, “Estic vivint!” i “I wanna be proud” publicats per Crea Music i que són els primers temes de l’EP que veurà la llum aquest 2022 i que s’anirà presentant, cançó per cançó, de forma periòdica.

L’artista, segons manifesta, escriu cançons “per encendre cors, i les lletres són aprenentatges d’experiències viscudes” que no deixen indiferents a qui les escolta. Marie Pratt és habitual de l’escena de música en directe de Barcelona i la Costa Brava, ha actuat a Harlem Jazz Club, Hard Rock Cafè Barcelona, White Summer Festival, Santa Market, Recinte Modernista de Sant Pau, Sala Diobar, Sala Raima o Universitat de Barcelona.
Comments are closed.

Back to Top ↑