Notícies Foto: The ProjectFoto: The Project

Mariona Escoda exhaureix les entrades del seu concert presentació

17 gener, 2023

Havent publicat el seu primer senzill “Et deixo la mà” i a tres mesos del concert presentació.

Mariona Escoda s’ha convertit en tot un fenomen social i televisiu; és sens dubte, l’artista del moment. La cantant i compositora acaba d’anunciar “entrades exhaurides” del seu concert presentació. El concert, organitzat per The Project, tindrà lloc el dia 16 d’abril a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona (antiga Sala Barts).

Després d’haver guanyat el talent show de TV3 “Eufòria”, sent l’única concursant que va arribar invicta a la final sense estar nominada cap gala gràcies al suport de les votacions del jurat i l’audiència, ara inicia la seva carrera musical de la mà de Música Global, amb qui publicarà el seu primer treball.

Amb la capacitat de commoure’ns i fer-nos transitar per estils ben diversos, la intèrpret vol explorar gèneres en la creació de les cançons en les quals està treballant: del pop-rock a balades, cançons més ballables, cançons d’autor, o fer-nos pujar les revolucions amb temes més “uptempo”.

La combinació entre vocació, passió, talent i dedicació, donen com a resultat una artista imparable que ha arribat per quedar-se i conquerir els escenaris amb la seva veu i la seva música.
Comments are closed.

Back to Top ↑