Notícies Foto: MasvidalFoto: Masvidal

Masvidal ens torna a seduir “Des del foc”

1 novembre, 2022

El grup maresmenc ens presenta el segon avançament del que serà el seu nou disc, “Rebel”.

El grup maresmenc, Masvidal, canvia de registre i ens convida a passar de la llum a la foscor. Després d’il·luminar-nos amb “La llum d’estiu”, aconseguint gairebé 50.000 streamings a Spotify, ara ens deixa entreveure una llum musical més tènue amb la cançó “Des del fosc”.

Es tracta del segon avançament del que serà el nou disc d’aquesta banda que es publicarà a inicis de 2023. L’àlbum estarà format per 10 cançons, dues de les quals ja haurem pogut escoltar enguany.

“Des del Fosc” és una cançó que intenta expressar què sent i viu una persona quan està “en el fons d’un pou”, emocionalment parlant. En aquest pou, està immers en una foscor que t’envolta, però sempre hi ha una sortida lluminosa on encaminar-se. Així doncs, aquest tema intenta convertir-se en una petita crònica de les sensacions i pensaments que poden sentir-se en aquest estat, que malgrat tot intenta ser optimista i encaminar-se cap a la llum i la superació. Aquesta cançó intenta posar en pràctica el que diu aquell proverbi: el mateix terra que et fa caure després t’ajuda a aixecar-te.
Comments are closed.

Back to Top ↑