Més concerts i artistes per a la novena edició de CurtCircuit

4 febrer, 2021

Artistes com 31 FAM, Anna Andreu, Ariana Abecasis, Melenas, Núria Graham, Marialluïsa, Lildami, Koers, Da Souza, Jordan Mackampa, Meritxell Neddermann, entre d’altres, formen part de la programació de la primera temporada de Curtcircuit.

Curtcircuit, el circuit de sales de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya) anuncia més concerts i artistes que sonaran en la primera temporada de la novena edició, que arrenca el 12 de febrer al Cafè del Teatre.

La iniciativa presenta a diferents artistes que actuaran entre els mesos de febrer i juny a diferents sales d’arreu del territori català. Tenint en compte els aforaments reduïts d’aquests espais, per a aquesta edició hem creat minigires més extenses del que fem habitualment per tal de procurar portar activitat musical al màxim nombre de sales i localitats del país. D’aquesta manera es pretén assolir un dels principals objectius, que aquest any pren més rellevància que mai: generar activitat a la cadena de valor del sector de la música en viu i alhora vetllar per l’accessibilitat de la cultura arreu del territori català.

De moment, a falta de més artistes per confirmar pròximament, Curtcircuit organitza prop de 40 concerts amb gairebé 20 artistes que actuaran a 15 sales de 12 localitats diferents d’arreu de Catalunya. Seguint l’essència de les edicions anteriors, Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions de les mateixes sales.

D’aquesta manera, confirmem el concert de Maria Jaume + Núria Graham el 26 de març a l’Stroika de Manresa, dues dates de la banda de Pamplona, Melenas, que presentaran el seu segon disc ‘Días Raros’ a Lleida (Cafè del Teatre, el 9 d’abril) i a Barcelona (Sala Upload, el 10 d’abril). A l’abril també tenim la minigira de Marialluïsa + Lluís Cabot amb 3 dates ben diverses: el dia 2 a l’Stroika de Manresa, el dia 9 a la Sala Zero de Tarragona i el dia 16 a la Sala Clap de Mataró.

Koers confirmen més dates dins de la seva extensa gira de 8 concerts dins de Curtcircuit i estaran també el 10 d’abril al Cafè del Teatre de Lleida, el 24 d’abril a Lo Submarino de Reus, el 8 de maig al Clap de Mataró, el 28 de maig a La Daurada de Vilanova i la Geltrú, el 5 de juny a la RedStar de Valls i el 12 de juny de La Mirona de Salt. Meritxell Neddermann també amplia gira amb les dates del 17 d’abril al Sunset Jazz Club de Girona i el 8 de maig a l’Stroika i Manresa. Per últim, Lildami estarà també el 14 d’abril a la RedStar de Valls, el 9 de maig a la Sala Zero de Tarragona, el 15 de maig a La Daurada de Vilanova i la Geltrú (acompanyat de Maluks) i el 22 de maig a l’Stroika de Manresa. 
Comments are closed.

Back to Top ↑