Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Miki Núñez i Alfred García converteixen les seves veus en “Electricitat”, la seva nova cançó

25 novembre, 2022

Aquesta composició guardada en un calaix d’Alfred surt a la llum un any després de trobar el millor aliat per transmetre un missatge d’esperança i felicitat.

La connexió tan natural entre tots dos artistes travessa la pantalla amb una cançó irresistible i encoratjadora.

Així descriu Alfred com va sorgir aquesta col.laboració: 

“La primera vegada que em vaig creuar amb Miki Núñez va ser a la Gala d’Eurovisió d’Operación Triunfo 2018, on li vaig rellevar el premi com a representant del nostre país al Festival de La Canción.

Me’n recordo que abans que es produïssin les votacions, fins i tot abans que actués, en un passadís del plató, ens vam creuar les mirades i li vaig dir: “guanyaràs”. No perquè ho sabés, ni per la cançó, ni per la seva actuació. Sinó perquè creia -i crec- que el món necessita més persones com ell.

El 26 de novembre de l’any passat, el Miki estava component el tercer disc d’estudi. Vam quedar un dia a un estudi a Madrid i li vaig mostrar a ell i als grans Fernando Boix i Àlex Pérez una cançó que tenia al calaix i que volia que ell cantés. Li va encaixar tant que la vam rematar aquella mateixa tarda i, per sorpresa meva, em va demanar de cantar-la a duo amb ell. La resta és història. Aquest 25 de novembre, serem “Electricitat”.

Gràcies per la teva generositat, Miki.”

Catalunya, Operación Triunfo, representar a l’estat a Eurovisió són algunes de les coses que comparteixen Miki i Alfred. Però el seu talent i la seva capacitat per sorprendre amb la seva música és el punt fort dels dos artistes.

Després del llançament de “Dime Que no Duele” un sospir carregat d’amor, reflexió i comprensió. Miki aposta per continuar conquistant-nos amb la seva sensibilitat sincera.

Miki, és un dels grans referents musicals populars de la darrera fornada musical del país. Les seves xifres a l’entorn digital parlen per si soles: 712.000 oients mensuals de mitjana a Spotify, 159.000 seguidors a Twitter i 364.000 seguidors a Instagram. Cada cançó que presenta és un gran èxit ia més a més li segueix un públic molt transversal, encara que té un gran impacte en els més joves.
Comments are closed.

Back to Top ↑