Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Miki Núñez renova contracte discogràfic i de management amb Música Global, Universal Music Spain i GTS

10 març, 2022

Després del concert final de la gira “Iceberg” a l’Auditori de Barcelona amb les entrades esgotades, l’artista comença una nova etapa musical.

El maig del 2019, Universal Music Spain i Música Global van assolir un acord que serviria de vehicle a les dues companyies per potenciar al màxim la carrera dels artistes que en formessin part, en totes les facetes de la seva activitat: discogràfica, editorial, management i live, maximitzant els recursos destinats a aquests artistes, a través de la col·laboració de les dues empreses. El seu primer repte conjunt era el desenvolupament i llançament de Miki Núñez, talent sorgit de la darrera edició d’OT en aquell moment i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió.

Havent llançat dos discos al mercat, “Amuza” i “Iceberg”, després de diverses gires reeixides que han passat per nombroses localitats de tot el territori, llançar grans himnes com “Me vale”, “La venda” o “Escriurem” i guanyar-se el cor de tots els seus seguidors amb la seva amabilitat i música, Miki Núñez renova el seu contracte discogràfic amb Universal Music Spain, Música Global Discogràfica i GTS (Global Talent Servicies).

Amb l’èxit del concert final de la gira Iceberg el 17 de desembre passat a l’Auditori de Barcelona amb les entrades esgotades, Miki Núñez comença una nova etapa musical aquest 2022.

L’artista ho ha fet amb la presentació de la seva nova cançó “10 minutos”, que en poc temps ja està entre les cançons més radiades a tot Espanya, i acaba d’anunciar els primers concerts del 2022. Un any que promet arribar carregat amb nova música de Miki Núñez i amb la seva habitual energia i bon rotllo sobre els escenaris.
Comments are closed.

Back to Top ↑