Notícies Foto: Marta PichFoto: Marta Pich

Miquel Abras estrena el seu nou disc “20 anys fent camí” per celebrar els seus 20 anys de carrera musical

24 maig, 2022

Va ser al 2002 quan el cantant va treure el ser primer maxi cd amb cançons pròpies.

Miquel Abras molt abans ja tenia més projectes oberts com el de la banda The Wonderful Baby Dolls. Però va ser després quan va iniciar-se com artista en solitari sense deixar d’oblidar mai les arrels i els seus gustos musicals.

Va ser al 2002 quan el cantant Miquel Abras va treure el ser primer maxi cd amb cançons pròpies que encara avui ens marquen la seva trajectòria musical amb una onzena de treballs discogràfics i amb singles com Gira-sols mirant la lluna, Crida, Ara que ets ocell, Em mires et miro i rius i Fills del Mar entre molts d’altres.

Durant tots aquests anys ha constat sovint a les llistes d’èxits de cançons en català i ha sonat a les principals emissores de ràdio.

El cantant també va ser guanyador de cinc premis Enderrock i el disc català de l’any de Ràdio 4. Cal destacar doncs que al llarg de la seva carrera, l’empordanès ha compost i col·laborat amb i per artistes com Maria del Mar Bonet, Rozalen, Sergio Dalma…

I és per això que aquest any 2022 ho vol celebrar amb un nou disc que porta per nom “20 anys fent camí” i està format pels singles més sonats durant la seva carrera. On podem trobar petites joies com les col·laboracions amb Beth , Manu Guix, Sergio Dalma, Litus i Jofre Bardagí.
Comments are closed.

Back to Top ↑