Montserrat, el nou senzill de Karabash

8 octubre, 2021

El nou EP “Tot pot ser millor”, autoproduït, és la nova aposta de la formació per aquesta tardor.

Karabash torna aquesta tardor amb “Tot pot ser millor”, un nou EP autoproduït, sorgit de les noves circumstàncies i de les dificultats derivades de la pandemia. I és que després del primer confinament i de passar uns mesos sense poder fer música junts i treballant les cançons per separat, la banda de Vallirana va decidir fer més pinya que mai i tancar-se en una masia del Penedès per gravar aquestes noves cançons que per fi ara veuen la llum.

Amb “Tot pot ser millor” han sapigut captar totes les emocions que els va provocar el retrobament. Per això, aquest treball és tan lluminós i energètic i que a nivell sonor va un pas més enllà amb la incorporació de sons més electrònics que al seu anterior treball “Societat Accidental”.

El primer avançament és “Montserrat”, que narra les diferents etapes d’una relació sentimental a través de la metàfora d’una excursió a la muntanya i del sentiment sorgit de la por a quedar-se a soles amb la persona que t’agrada al bell mig de Montserrat: “I et miro fixament amb una por que mai podré explicar-te mentre Montserrat ens deixa sols.”. La cançó va abordant temàtiques com l’amor, l’orgull o la por i ve acompanyada d’un videoclip on veiem als KARABASH tocant i vibrant plegats de nou. L’ara és optimista.
Comments are closed.

Back to Top ↑