Música mediterrània passada pel filtre de la distorsió i la psicodèlia amb ZA! i la Transmegacobla

25 gener, 2021

El duo de música experimental amb un quartet de cobla i Tarta Relena. Actuaran el dissabte 30 de gener a les 20 h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona.

Música mediterrània amb distorsió i psicodèlia. Aquesta és la base de la proposta que ZA! i la Transmegacobla oferiran el pròxim dissabte 30 de gener a les 20 h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona, en el marc del festival NEU!.

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, el duet de música experimental ZA! presenta el seu projecte més multitudinari, que fusiona la cultura mediterrània tradicional amb la contemporània, per crear un univers fictici però profundament humà i festiu. El grup està format per la MegaCobla –quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb Za! l’any 2018- i el jove duo de transfolk Tarta Relena, que ha revolucionat l’escena catalana. Junts formen una orquestra atemporal disposada a inventar, amb elements reals, una mediterraneïtat de ciència-ficció en una realitat paral·lela. Un projecte que ha comptat amb la coproducció de La Marfà – Centre de Creació Musical i la Fira Mediterrània de Manresa amb la col·laboració de l’Auditori de Barcelona i la Fabra i Coats. 
Comments are closed.

Back to Top ↑