Neix L’Harmonia, un festival familiar, solidari i inclusiu

7 abril, 2022

La primera edició del festival se celebrarà el dia 30 de juliol a Les Planes d’Hostoles. Entre els artistes del cartell destaquen Els Catarres, Suu i Buhos.

Els creadors i productors del Clownia Festival, durant les dues últimes edicions, 2018 i 2019, varen engegar el projecte Inclow-me, amb l’objectiu de facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida, així com a les seves famílies, sent conscients que aquestes circumstàncies els fan vulnerables i els exclou socialment.

Recuperen aquest dret i la necessitat, com a continuació del projecte Inclow-me, de presentar la proposta de l’Harmonia, Festival Familiar En La Diversitat, amb la finalitat de mantenir l’oportunitat, que fins ara disposaven aquests col·lectius, de gaudir del lleure.

Aquesta primera edició ofereix una proposta musical que compta amb sis artistes, sent-ne Els Catarres, el grup català de pop-folk amb més de 10 anys de trajectòria, la Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades del panorama musical català, i Buhos, la banda festiva fundada en 2005 a Calafell, caps de cartell. També actuaran Koers, el grup lleidatà de reggae; els internacionals Viva o Samba, el projecte musical que neix el 2015 pels músics brasilers Cicero i Humberto Mateus amb el propòsit de promoure i rescatar les arrels culturals, que oferiran una autèntica roda de samba; i Arribar i Ploure, el duet format pel músic Àlex Pujols de Txarango i l’actor Ricard Farré amb un fil argumental en clau de comèdia.
Comments are closed.

Back to Top ↑