Nel.lo C i Miss Raisa s’uneixen per canviar-ho “Tot”

12 març, 2021

El raper i la cantant de hip-hop presenten una cançó per vindicar el paper de la dona i, concretament, el de les mares.

Ho volen canviar “Tot”. Aquesta és el lema de la cançó que presenten dos del joves artistes i activistes més implicats en causes socials. En aquest cas, fent una clara i rotunda referència i vindicació del paper de la dona en la societat i, sobretot, d’aquelles que són mares i que han restat invisibilitats tot i el seu paper fonamental en la societat.

“Tot” és el primer cop que s’uneixen el raper sabadellenc, Nel·lo C, i la cantant de hip-hop, Miss Raisa. D’aquesta aliança en surt un cant al matriarcat. Tal i com expressen: “”Tot”, està dedicada a las dones que ens ha educat i a totes les dones silenciades, amagades darrera del fum de grans fàbriques teixint un futur per a tots i totes nosaltres”.

Nel·lo C porta anys posicionant-se com un dels artistes pioners i més implicats en causes socials. Sobretot, en aquelles que tenen a veure amb donar visibilitat a les situacions discriminatòries i d’exclusió, posant èmfasi en la manca de recursos de molts infants i joves per tirar endavant la seva vida amb dignitat i eines suficients.

Miss Raisa és una cantant i influencer que, amb les seves lletres, ha posat sobre la palestra temes tant importants com el racisme, la islamofobia o el paper de la dona en la societat.

Tot i que és el primer tema que fan junts, afirmen que la seva aliança musical anirà molt més enllà i ja estan preparant noves cançons conjuntes.

Escolteu “Tot” a OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑