Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

“Nena”, la “batxata” urbana en català de New George

13 maig, 2022

Ens parla de la sensació d’eufòria que neix quan estàs coneixent algú.

Amb “La humanitat”, New George va sorprendre a tothom per presentar el seu primer senzill en català i, encara més, per utilitzar per primera vegada el so de la Cobla per la seva base musical.

Ara, presenta “Nena”, un segon tema que parla de la sensació d’eufòria que neix quan estàs coneixent algú, ja que l’idealitzes en les primeres fases de la relació, però t’acabes adonant que tot allò no existia, era un oasi, un miratge. Comencen a aparèixer  les coses que no t’agraden de l’altre i et desinfles. Una situació que podem veure representada amb un maniquí al genial videolcip que acompanya el senzill. 

Jorge Agustí, més conegut com a New George al món de la música, és un artista barceloní de 25 anys. També compositor, multiinstrumentista i productor, New George va donar les seves primeres passes com a músic durant el convuls 2020, però no és fins el 2021 que es presenta al públic de manera oficial amb el seu EP debut: “Kikäzu”. Música urban-pop que mescla la cruesa i la realitat de la música urbana amb melodies agradables i fàcils de recordar, típiques del gènere pop.
Comments are closed.

Back to Top ↑