Notícies Foto: Alba GarciaFoto: Alba Garcia

Neus Ferri presentarà “Llar” al Palau de les Arts de València

9 gener, 2023

Es posarà en escena el divendres ,dia 20, a les 20h.

Neus Ferri posarà en escena el seu últim treball discogràfic, ‘Llar’, a la sala magistral del Palau de les Arts de València el proper 20 de gener, a les 20h, dins del cicle dedicat a les músiques valencianes que per primera vegada acull l’auditori. “Llar” va veure la llum al gener passat i acaba de guanyar els guardons al millor disc de pop als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022, concedits per Cultura de la Generalitat, i el de millor disc de rock als Premis Ovidi, atorgats pel Col.lectiu Ovidi Montllor. 

“Llar” està format per 8 temes, la major part d’ells cançons en valencià. Fa un viatge introspectiu a l’univers particular de Neus Ferri i suposa alhora una emotiva tornada als orígens quant a temàtica mentre que fa una evolució estilística cap a un so personal i intens. La veu de Neus Ferri s’ha bressolat en aquest àlbum per uns arranjaments pensats per potenciar-la a ella i al seu missatge. 

Per aquest concert al Palau de les Arts, Neus Ferri ha plantejat una posada de llarg del seu treball d’autèntic luxe, amb nombroses col.laboracions i acompanyada per tota la seva banda: Hèctor Tirado a la guitarra, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria, Marina Alcantud al teclat i Berta Íñiguez i Monty Peiró als cors. Durant tot el 2022, Neus Ferri ha passejat el seu últim treball discogràfic per teatres i cicles musicals de tot el territori, com la jornada de llibres i música “Abril als ulls”, que va tenir lloc al Monestir de Santa Maria de la Valldigna, el Teatre Calderón d’Alcoi, el festival Música i Lletra de Xàtiva, les Nits del Castell de Montesa o la Fira Valenciana de la Música Trovam.
Comments are closed.

Back to Top ↑