Nota 79 presenta un mes de març carregat de presentacions de nous treballs

28 febrer, 2022

La sala-bar barcelonina torna a una certa normalitat.

Ara que sembla que de mica en mica, el sector cultural torna a una certa normalitat, la Sala Nota 79 no vol ser menys. Per aquest motiu, fidel a la seva filosofia de programació, aquest mes de març aposta per un cartell mensual de jazz, clàssica, música d’autor així com presentacions de nous treballs de propostes emergents. Destaquen els següents concerts:

  • El tret de sortida serà el dijous, 3 de març, a les 21h30′ amb el músic i compositor Enric  EZ.  Presentarà el seu nou treball, “Ser”.  
  • El diumenge, 6 de març, a les 19h, Lluís Coloma torna al Nota 79 per presentar el nou CD, “Piano Sol”.
  • El diumenge, 13 de març, a les 19h, la prometedora cantautora granollerina, Maria Castell Margenat debutarà al Nota 79, amb el seu disc debut “Despertar”, (Discmedi, 2021).
  • El diumenge, 27 de març, a les 19h, el cantautor gironí David Busquets debutarà  amb dos àlbums produïts per Marc Martín i David Palau. Abans de la publicació del seu nou treball previst per enguany, David Busquets oferirà un concert íntim i acústic on repassarà els seus dos anteriors treballs,  “El que et vull dir” i “Instints”.
  • Per finalitzar aquest mes de març, Nota 79 acollirà el concert de debut a Barcelona de “Presons” (Discmedi, 2022), el segon treball de Nerea Bassart Trio. 
Comments are closed.

Back to Top ↑