Nou videoclip del projecte ciutadà de creació musical #Almeuritme

18 juny, 2021

Prop de 200 alumnes i joves músics del Prat participen en el nou videoclip presentat per La Capsa], El Petit de Cal Eril i L’Escola d’Arts en Viu.

Coincidint amb el Dia Mundial de la Música (21 de juny), uns dies abans, el 17 de juny es presentarà el videoclip del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s’apleguin al voltant d’un nexe comú i compartit, la música, a partir de la interpretació del tema “Amb Tot” d’El Petit de Cal Eril.

En aquesta edició de #Almeuritme, el grup català ha participat activament en aquest procés de treball i en la gravació de la reinterpretació del seu tema sota la producció musical de La Capsa i la producció audiovisual d’Escafior Films.

La banda base ha estat formada per una desena de músics joves de la ciutat i els han acompanyat gairebé 175 alumnes de quatre escoles de la ciutat que participen en el projecte Entreinstruments. Tots ells són els protagonistes del videoclip d’enguany.

Aquesta edició vol ser més que mai un cant a la vida, a la música i a tot allò que ens uneix, així com una reivindicació dels espais naturals de la ciutat, on s’han rodat part de les imatges del videoclip, en un moment en què el delta està amenaçat per la possible ampliació de l’aeroport del Prat.
Comments are closed.

Back to Top ↑