Notícies Foto: Blau AtzavaraFoto: Blau Atzavara

Nu Drama, rap contra la indústria càrnia

24 abril, 2024

El raper català llança una campanya de micromecenatge per finançar el seu nou disc, previst per la tardor de 2024.

El raper Nu Drama llança una campanya de microfinançament per produir el seu nou disc. Aquest treball partirà del seu compromís amb els drets dels animals i té com a objectiu bastir una crítica global a la indústria càrnia, però, també, posar el focus en les alternatives.

Per fer-ho, demana a tots aquells que comparteixin aquest compromís i puguin que facin una contribució econòmica a través del seu Bandcamp, on es pot accedir lliurement a tota la música que l’artista ha publicat fins ara.

Després de més de deu anys de trajectòria, aquest pioner del rap en català es llança ara a fer un disc temàtic on tractar temes com allò que passa quan li prenen un vedell a una vaca, les condicions dels treballadors dels escorxadors, els peixos que es pesquen sense parar buidant els mars, els animals que es maten arreu del món a diari o totes les delícies que es poden menjar sense matar animals.

“Una de les meves principals preocupacions a escala personal ha estat la manera com tractem els animals i l’impacte que això genera al món”, explica el raper al vídeo promocional de la campanya.
Comments are closed.

Back to Top ↑