Obertes les votacions populars dels V Premis Enderrock de la Música Balear 2022

5 setembre, 2022

La gala d’entrega dels guardons se celebrarà el 2 de novembre en un nou espai, el Teatre Principal de Palma.

El públic ja pot començar a votar els finalistes de la cinquena edició dels Premis Enderrock de la Música Balear 2022, uns guardons atorgats pel Grup Editorial Enderrock i l’Obra Cultural Balear.

Enguany la gala d’entrega dels premis es farà el dimecres 2 de novembre i com a novetat es traslladarà al Teatre Principal de Palma, un espai amb major capacitat d’aforament que el Teatre Xesc Forteza, on s’havia fet fins ara.

La festa anual de la música balear vol reunir tot el sector musical illenc, a més de les principals institucions culturals, amb el reconeixement als artistes més destacats i l’estrena en directe d’alguns dels discos de la nova temporada. L’acte tindrà el suport del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca, amb el patrocini de Damm.

A partir del 5 de setembre i fins al 18 de setembre estan obertes les votacions populars per escollir els millors artistes, discos i cançons procedents de les Illes Balears al llarg del darrer any, de l’1 de setembre del 2021 al 31 d’agost del 2022. Les votacions es poden fer a través de www.premismusicabalear.cat.

En aquesta primera fase quedaran seleccionats els 3 finalistes en cada una de les 10 categories: millor artista, millor artista revelació, millor cançó, millor disc de pop-rock, millor disc de música urbana, millor disc de cançó d’autor, millor disc de folk, millor disc de jazz, millor disc de clàssica i millor disc en llengua no catalana.
Comments are closed.

Back to Top ↑