Notícies Foto: Mònica CasugasFoto: Mònica Casugas

Oller i Guerra acompanyats de La Maria, “Agraïment”

25 setembre, 2023

Primer avançament del que serà nou disc del duet.

“Agraïment” és l’agraïment a qui ens ajuda a treure’ns les màscares i despullar-nos, l’agraïment a nosaltres mateixos per prendre consciència i solucionar els nostres problemes sense responsabilitzar la gent que ens estima i amb qui ens donem suport mutu.

Per aquest primer avançament del nou disc d’Oller i Guerra, el duet compta amb la participació de la cantant Maria Bartomeu (Oliva, València, 1998), més coneguda com La Maria. L’artista acaba de publicar el seu primer disc, “L’assumpció”, un treball que reactualitza la música tradicional a partir de composicions pròpies i tonades preexistents.

Després d’anys de relació musical i d’amistat, aquests dos músics van decidir iniciar aquest projecte i començar a fer concerts. Al cap d’uns mesos, el grup va debutar en el món discogràfic amb l’àlbum “Miracle i misteri” (2022), un recull de cançons originals entre les quals han despuntat “Blue song for Blues” i “Ja vindràs”, amb la col·laboració de la cantant Roser Cruells, d’Els Catarres, dues cançons molt escoltades a les plataformes d’streaming.
Comments are closed.

Back to Top ↑