Oques Grasses anuncia el final de gira del disc “A tope amb la vida” al Palau Sant Jordi

27 setembre, 2021

Serà el 28 de gener de 2023 i les entrades es posaran a la venda aquest diumenge 3 d’octubre a través del seu web.

En un context d’èxit absolut, els osonencs Oques Grasses anuncien que el 28 de gener de l’any 2023 presentaran al Palau Sant Jordi i sense restriccions l’espectacle “La gent que estimo”, que servirà per a celebrar els seus primers 10 anys de carrera. Un concert molt especial que transformarà els osonencs en el primer grup en actiu de parla catalana que omple en solitari l’aforament complet del Palau Sant Jordi i un dels pocs catalans en aconseguir-ho.

Oques Grasses és el grup català més popular del moment. El seu cinquè disc, “A tope amb la vida”, publicat a finals de maig, ja suma 500.000 oients mensuals només a Spotify i pràcticament 20 milions de reproduccions a les plataformes digitals. Xifra que significa que des que el disc va veure la llum el 30 de maig, el seu disc sencer -les 10 cançons- està essent reproduït 500.000 vegades per mes.

“A tope amb la vida” va ser l’entrada més forta a les llistes de vendes de l’estat espanyol la setmana de publicació -amb el #4- i ja fa 15 setmanes que hi apareix. La seva cançó “Bye Bye” ha estat la més radiada a les ràdios catalanes fins a l’actualitat.

Aquestes xifres astronòmiques no han de sorprendre si tenim en compte que el seu disc anterior, “Fans del sol”, publicat fa dos anys i mig, ja acumula 56 milions de reproduccions només a Spotify i dos singles d’or. O que tots els concerts de presentació de nou disc que han fet els Oques Grasses des del 30 de maig, han estat amb entrades exhaurides.
Comments are closed.

Back to Top ↑