Notícies Foto: Oques GrassesFoto: Oques Grasses

Oques Grasses exhaureix totes les entrades del concert del seu 10è aniversari al Palau Sant Jordi

17 maig, 2022

Venudes les 17.000 entrades del final de la seva gira “La gent que estimo” del 28 de gener de 2023.

Oques Grasses continua demostrant que és el grup de música més popular i més en forma de casa nostra amb l’anunci de “Exhaurides” al seu concert especial “La gent que estimo” del 28 de gener de 2023 amb l’aforament màxim permès al Palau Sant Jordi. Un total de 17.000 persones acompanyaran els osonencs en la celebració de deu anys de carrera, al llarg dels quals han publicat cinc discos d’estudi i tota una col.lecció de cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu de tota una generació.

“La gent que estimo” és tota una declaració d’intencions, però també el títol d’una de les cançons amb més èxit del seu darrer disc, que entre Spotify i Youtube suma 7 milions i mig de reproduccions en menys d’un any. El concert serà un espectacle únic i irrepetible amb escenografia i repertori creats per a l’ocasió. Un final de gira de luxe, que Oques Grasses empalmaran amb una pausa indefinida que dedicaran a preparar noves cançons.

Amb el cartell d’entrades exhaurides al Palau Sant Jordi, Oques Grasses aconsegueixen una fita que pocs artistes catalans han aconseguit. Tant, que si només es tenen en compte grups nascuts després de l’any 2001, els Oques Grasses són el primer que cantant en català, ho assoleix. Els altres artistes catalans coetanis als osonencs que també han exhaurit entrades al Palau Sant Jordi, són Rosalía, Estopa i Aitana.
Comments are closed.

Back to Top ↑