Notícies Foto: Pau BueraFoto: Pau Buera

“Pares normals” celebra el proper 16 de febrer una funció especial en format Karakoe per celebrar l’èxit del musical

24 gener, 2023

El musical d’Els Amics de les Arts i Minoria Absoluta, acabarà funcions al Teatre Poliorama el proper 26 de febrer (improrrogable).

En aquestes darreres setmanes la companyia ha volgut incloure una funció especial donant resposta a l’èxit de la banda sonora de l’espectacle i ja ha comunicat per xarxes socials la celebració d’una funció en format karaoke el proper 16 de febrer en la que els espectadors podran cantar les cançons en el mateix moment que els artistes.

La funció karaoke començarà amb una benvinguda especial amb Els Amics de les Arts a l’escenari explicant com es desenvoluparà la nit, que tindrà el mateix horari de sempre amb la particularitat que el públic podrà llegir en una pantalla les lletres de les cançons i podrà cantar-les durant l’espectacle.

El 16 de febrer comptarà també amb un final de festa especial, amb la presència de l’equip artístic i un bis amb Els Amics de les Arts a l’escenari.

Després de la temporada al Teatre Poliorama, el musical començarà una gira per Catalunya els propers mesos de la quan es concretaran els detalls en les properes setmanes.
Comments are closed.

Back to Top ↑