Notícies Foto: Pau BueraFoto: Pau Buera

“Pares normals”, la comèdia musical en català d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta

1 desembre, 2022

Es podrà veure al Teatre Poliorama de Barcelona fins al mes de febrer de 2023.

Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta han presentat la seva primera comèdia musical conjunta, “Pares normals”, al Teatre Poliorama de Barcelona. L’espectacle, dirigit per Sergi Belbel, ha celebrat la seva estrena oficial el passat dimarts, dia 29 de novembre.

La música de l’espectacle és obra d’Els Amics de les Arts que han compost 13 cançons inèdites que seran interpretades pels actors i actrius de l’espectacle. “Crec que podria odiar-te” és l’única cançó del musical que la banda ha fet pública fins al moment, una peça plena d’energia que fa de les contradiccions romàntiques una festa i que ja acumula milers de reproduccions a les plataformes digitals.

Una trobada en un concert del grup al Palau de la Música Catalana l’any 2018, va ser el detonant que els va portar a decidir crear un espectacle de teatre musical amb l’equip de Minoria Absoluta. Després de quatre anys de feina, Els Amics de les Arts són més a prop que mai de complir un dels seus grans projectes i motivacions: fer un espectacle musical. La sensibilitat de les històries que conté la seva discografia ha estat el punt de partida per fer realitat un musical de nova creació en llengua catalana i amb vocació d’arribar a tots els públics.

A la idea inicial de la banda s’hi ha sumat el talent de Marc Artigau, que al llarg de la seva carrera professional ha treballat amb Julio Manrique (Les tres germanes, premi Max a la millor adaptació 2021), amb Oriol Broggi (“Al nostre gust”, premi de la crítica a la millor adaptació 2015) i amb Àngel Llàcer i Manu Guix al musical El Petit Príncep.

Minoria Absoluta ha estat clau per poder tirar endavant Pares normals, que compta amb la coreografia de Marta Tomasa i un elenc format per Enric Cambray, Júlia Bonjoch, Annabel Totusaus, Albert Pérez, Lucía Torres, Anna Herebia, Bernat Cot i Víctor Gómez. Els acompanyaran en directe quatre músics: Joan Martorell (piano), Vicens Martín (guitarra), Anna Fusté (baix) i Laia Fortià (bateria).
Comments are closed.

Back to Top ↑