Notícies Foto: Sílvia PochFoto: Sílvia Poch

Pau Brugada presenta “En blanc”, la segona part d’un disc dividit en tres capítols

15 novembre, 2022

L’álbum es publica en tres parts durant el 2022 i 2023.

“En blanc” és el segon àlbum de Pau Brugada com a cantautor. Després de diverses col·laboracions amb altres artistes, alguns senzills i una llista considerable de publicacions com a productor, presenta ‘En Blanc’, un disc dividit en tres capítols que s’acabarà de publicar la primavera del 2023. En aquesta ocasió es presenta el segon capítol en forma de tres cançons acompanyat també d’un nou videoclip.

En aquesta entrega l’autor proposa unes cançons que parlen de solitud en un món superpoblat, de responsabilitats compartides, de cures i d’oasis de pau.

Amb una sonoritat càlida, l’autor rebusca en les seves profunditats amb delicadesa per trenar lletres punxegudes amb melodies meloses. A cavall entre el rap, el pop i el neo-soul, “En blanc” presenta cançons plenes de matisos que són la nova carta de presentació d’aquest músic de Banyoles.

El disc és una producció del mateix artista en col·laboració amb Andreu Moreno, Vic Moliner, Kquimi Saigi i Sebastià Gris. La gravació s’ha dut a terme entre Olivera Estudi (Banyoles) i Estudis Ground (Cornellà del Terri).

Presentació oficial d’ “En Blanc”, a l’Auditori de Banyoles, el 14 de maig de 2023.
Comments are closed.

Back to Top ↑