Pau Riba inagura el Festival Músiques Disperses d’enguany

19 febrer, 2021

La catorzena edició del MUD (també conegut per Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol, tindrà lloc a Lleida del 12 al 14 de Març.

El MUD va ser el primer festival cancel·lat en l’era pandèmica i poc ens hauríem imaginat en el seu moment que continuaria afectant a la següent edició…. però així és, tristament. Tot i això no hi ha pas rendició: es presenta una edició abreujada, a la defensiva, amb tots els jugadors sota el travesser de la porteria. D’aquesta manera s’espera salvar les restriccions de manera adient, i fer un petit pas que sigui previ al pas normalitzat que tots esperem tenir per a l’edició del 2022.

El divendres 12 de març , Pau Riba inaugurarà el MUD, commemorant els 50 anys del seu exitós disc “Dioptria”. Efectivament, fa ni més ni menys que 50 anys de l’edició del disc en català més celebrat de la història, el mític “Dioptria” d’en Pau Riba. Un doble àlbum que aplega rock àcid, folk passat de voltes, ritmanblús i deliris tròpic-mediterranis com si estigués abduït pel tropicalisme brasiler d’aquells anys, en versió nostrada.

I sortosament hi ha una gira per interpretar el disc íntegre, acompanyat de la banda De Mortimers, espectacle que obrirà aquesta nova edició del MUD. 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑