Notícies Foto: Pau VallvéFoto: Pau Vallvé

Pau Vallvé actuarà a la setzena edició del MUD

20 desembre, 2022

El concert tindrà lloc el dissabte 25 de març, a les 20 h, a la Sala 1 del Teatre de l’Escorxador de Lleida.

La setzena edició del MUD (també conegut com a Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol, es tornarà a celebrar a la ciutat de Lleida, amb concerts a diferents escenaris emblemàtics de la ciutat. La cita tindrà lloc del 23 al 26 de març.

Pau Vallvé, un dels músics més reconeguts de la nostra escena, presentarà el seu nou disc titulat, “: )”. És el seu disc més positiu, rítmic i de bon rollo. Un disc que parla i sona en plural, en comunitari i que posa el ritme i la veu al capdavant. Com ja és habitual en ell, a cada nou disc munta nova banda per a l’ocasió. Per aquesta nova gira Pau Vallvé actuarà amb una banda de cinc components amb dues bateries i percussions! Un concert on no només tocaran cançons de l’últim disc, sinó que també repassaran els discos anteriors. I on l’objectiu, igual que el del nou disc, és mirar de fer-ho en plural, així que és un concert ideal per venir a participar cantant i no només ser-ne espectadors passius.

El passat 21 d’octubre, Pau Vallvé, va visitar la nostra emissora per tal de presentar el disc, “:)”. En aquest enllaç podeu recuperar l’entrevista:

 
Comments are closed.

Back to Top ↑