Notícies Foto: Pau VallvéFoto: Pau Vallvé

Pau Vallvé i Socunbohemio al Festival de Músiques Disperses (MUD)

7 febrer, 2023

La setzena edició del Mud tindrà lloc del 23 al 25 de març a diversos espais de la ciutat de Lleida.

S’ha presentat la setzena edició del MUD (també conegut per Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol, i que tindrà lloc a diversos escenaris de la ciutat de Lleida del 23 al 25 de març.

L’edició d’enguany es presenta amb artistes com Baiuca, Enredadas (Martirio, Uxía, Carmen París i A Pedreira), Kumbia Bouruka, Pau Vallvé, Las Karamba i Socunbohemio, conformant un cartell sorprenent i excitant amb la perspectiva oberta de la música folk, “open minded folk”, tal i com ens té acostumats el MUD.

El festival organitzat per l’Ajuntament de Lleida de forma exclusiva i reconegut com un dels festivals més particulars del territori, serveix d’aparador per projectar nous camins que el folk modern emprèn amb el pas del temps i es reivindica com a missatger intergeneracional, pont entre la tradició i la modernitat.

Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir a diferents espais de la ciutat com el Teatre de l’Escorxador, La Llotja i l’Espai Orfeó, mantenint l’eix central de la programació al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i el concert íntim (entrada lliure amb aforament limitat) a la botiga-cerveseria Grans Records de Lleida.

El divendres, 24 de març, l’artista emergent Socunbohemio oferirà la seva proposta de pop d’autor a l’Espai Orfeó, i el dissabte 25, Pau Vallvé presentarà al Teatre de l’Escorxador, el seu nou disc titulat, “: )”.
Comments are closed.

Back to Top ↑