Pèl de Gall a casa teva gràcies al seu nou treball discogràfic

30 abril, 2021

Enregistrat en àudio i vídeo, Pèl de Gall amb ‘Un directe diferent’ ens porta a les llars la màgia viscuda al concert que va posar punt i final a la gira.

Pèl de Gall, amb ‘Un directe diferent’ (RGB Suports, 2021), ens brinda un directe amb un gran ventall de dinàmiques i colors, en el qual es reinterpreten algunes de les cançons del seu últim disc, així com algunes de les composicions més emblemàtiques en un format diferent,  amb un to més calmat, però amb alguna pinzellada del rock que caracteritza al grup.

La banda menorquina, sempre habituada a directes més potents i festius, ens ofereix ara una nova lectura de les seves cançons i explora noves sonoritats i diferents maneres d’interpretar els seus principals èxits, enregistrats el passat 2 de gener de 2021 al Teatre Principal de Maó, en el que va suposar el darrer concert d’una gira diferent, marcada per les mesures derivades de la COVID-19.

Amb el seu últim treball, ‘A sa vostra salut’ (RGB Suports, 2020), acabat de publicar, Pèl de Gall degut a la pandèmia va haver de cancel·lar la seva gira de presentació, la qual s’havia d’iniciar a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona. 
Comments are closed.

Back to Top ↑