Pèl de Gall presenta el primer senzill del seu nou disc de directe

13 abril, 2021

“Un directe diferent” sortirà el proper dia 30 en disc i en DVD.

Després de publicar el seu últim treball “A sa vostra salut” (RGB Suports, 2020), degut a la pandèmia, Pèl de Gall va haver de cancel·lar la seva gira de presentació, la qual s’havia d’iniciar a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona.

Amb la desescalada, la banda menorquina va decidir apostar per un format de concert alineat amb les mesures distanciament social, la qual cosa li va permetre seguir oferint música en directe, en compliment amb la normativa vigent. 

Després de diversos concerts a les illes i a terres catalanes, la banda va posar punt i final a la gira amb un concert molt especial, en un espai màgic i ple d’història: el Teatre Principal de Maó, actuació que va ser enregistrada tant en àudio com en vídeo. 

“Un directe diferent” (RGB Suports, 2021) és el nou treball discogràfic de Pèl de Gall, que ens brinda un directe amb un gran ventall de dinàmiques i colors, en el qual es reinterpreten algunes de les cançons del seu últim disc, així com algunes de les composicions més emblemàtiques en un format diferent,  amb un to més calmat, però amb alguna pinzellada del rock que caracteritza al grup.

Podeu escoltar la cançó “Alçau els gots”, primer senzill del disc, a OnaCat.Ràdio. 
Comments are closed.

Back to Top ↑