Pelat i Pelut presenten el seu disc “Flor al cul” a OnaCat.Ràdio

6 abril, 2021

Coincidint en el dia de la seva publicació, Pelat i Pelut visiten la nostra emissora. Dimarts, 13 d’abril, a les 11h

El primer àlbum de Pelat i Pelut, “Flor al cul”, arriba amb tota una declaració d’intencions: portar-nos la bona sort. Ho fan mirant a la mala sort de cara amb 13 cançons. Un disc fresc, ple de fusió de ritmes mediterranis i amb unes lletres optimistes que conviden a moure el cos.

A la formació osonenca no li fa por enfrontar-se a les supersticions de malastrugança, al contrari, les desafia utilitzant-les com a imatge del disc: creuar-se un gat negre, passar per sota una escala, brindar amb aigua, deixar la bossa de mà a terra, etc. Al final diuen que és una qüestió d’actitud i per aquest motiu van publicar el primer single (“Senyor planeta”) el 13 de febrer, el segon (“Ennuvolat”) el 13 de març i aquest disc surt aquest 13 d’abril.

El públic coneix Pelat i Pelut perquè sempre han fet rumba catalana, i els encanta, però aquest cop han decidit fer un pas endavant i despullar-se davant del públic i fer la seva pròpia música. Un salt que vol homenatjar tot allò que han après i que a la vegada els ha fet descobrir el seu propi so.

La banda, integrada per nou músics, ha compartit escenari amb Oques Grasses, La Pegatina, La Troba Kung Fu, Quimi Portet, Rumba Tres, Kaotiko, El Canijo de Jerez, entre d’altres. I han col·laborat en treballs d’Oques Grasses i Txarango.
Comments are closed.

Back to Top ↑