Pelat i Pelut presenten “Senyor planeta”

15 febrer, 2021

És un avançament del que serà el nou disc dels de la plana de Vic, “Flor al cul”.

Amb aquesta cançó, que explica una història real, Pelat i Pelut s’han volgut posar en la pell d’una persona singular que viu en un poble petit. Un home capficat, diferent i entranyable, acostumat a passar desaparcebut i que preferia relacionar-se amb la gent des de casa, a través de la radiofreqüència i un dia va connectar amb la banda parlant-los a través de l’amplificador. “Senyor planeta” vol ser un homenatge, des de l’admiració i l’estima, a la seva persona i a les paraules que aquell home va dedicar al grup.

Pelat i Pelut és un grup de música de la plana de Vic que aquest 2021 ha decidit publicar el disc de les seves vides “Flor al Cul”. Les paraules que creuen que els defineixen millor són: carxofa, Hawaii i burofax. El públic els coneix perquè sempre han fet rumba catalana, i els hi encanta, però amb el seu primer disc d’estudi han fet cançons que abracen la fusió de ritmes mediterranis amb lletres que us faran somriure.

Amb nou músics sobre l’escenari us oferiran un directe molt treballat, potent i intens que no deixarà els malucs indiferents i farà honor a l’herència de La Troba Kung Fu, Peret i tants d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑