Notícies Foto: Maldito RecordsFoto: Maldito Records

Pep de la Tona estrena “Caminem la nit”

20 desembre, 2023

El primer avançament del nou projecte de Josep Nadal (La Gossa Sorda).

Han passat vuit anys de “L’última volta”. Vuit anys que La Gossa Sorda va deixar de fer cançons i concerts. Josep Nadal, cantant, compositor i lletrista del grup, ha estat tot este temps de diputat a les Corts Valencianes allunyat del circuit musical. Passada l’etapa política torna a casa carregat de cançons i amb el projecte de Pep De La Tona baix del braç.

Nadal ve acompanyat d’Héctor Peropadre (Aspencat, Xavi Sarrià…) i de la cantant i teclista Cate Giorgi. Per a la gravació dels temes compta amb els amics de tota la vida de la zona de Pego: músics de La Gossa Sorda, Smoking Souls, Aspencat, Zoo, Malifeta, Ciudad Jara i Ferreteria Rosario. La gravació i producció corre a càrrec de Mark Dasosusa a Atòmic Studio d’Ondara.

“Caminem La nit” és el primer avançament del projecte. La cançó parla de l’amarga decepció pel present que té la gent de baix en en una societat immersa en l’individualisme salvatge; i divisa les batalles col·lectives com a únic camí de supervivència. El videoclip és obra d’Héctor Pinos i Helga Ambak.

El primer disc de Pep De La Tona aparéixerà a la primavera amb el segell de Maldito Records. Hi ha prevista una gira de presentació del disc amb el management de Suport Produccions.
Comments are closed.

Back to Top ↑