Notícies Foto: Clàudia MarconellFoto: Clàudia Marconell

Pep Gimeno “Botifarra” avança amb “Ja ve l’aire”, el seu proper disc

30 novembre, 2022

És una cançó de treball interpretada en companyia de Noelia Llorens “Titana”.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ presenta el primer avançament del seu nou disc, una cançó titulada ‘Ja ve l’aire’ que interpreta en companyia de Noelia Llorens “Titana”. “Ja ve l’aire” és un cant de feina que reivindica el paper del treball femení als magatzems i al camp i que aporta una sonoritat contemporània sense perdre de vista les arrels de la música tradicional. Tant al primer senzill com a la resta de l’àlbum, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball, amb una important presència femenina, s’ha complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l’actualitat.

El nou disc de Pep Gimeno “Botifarra”, que també portarà el títol de ‘Ja ve l’aire’, veurà la llum a principis d’any i s’estrenarà el divendres 13 de gener al Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s’emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l’auditori. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de Les Arts.

Per aquest nou llançament discogràfic i la gira que l’acompanyarà, Pep Gimeno “Botifarra” s’envolta d’una nova banda, composada per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou àlbum com a lletrista. A més, en l’àlbum, que s’ha enregistrat entre Catarroja i Riba-roja i que està produït per la Moma Estudis, es comptarà amb col·laboracions d’altres artistes que sumaran les seues veus a la de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i que s’anunciaran properament. 
Comments are closed.

Back to Top ↑