Notícies Foto: Clàudia MarconellFoto: Clàudia Marconell

Pep Gimeno “Botifarra” torna i renova amb el disc, “Ja ve l’aire”

28 desembre, 2022

Compta amb les col.laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ‘Titana’, Carmen París i Judit Neddermann .

Pep Gimeno “Botifarra” presenta el seu nou disc, “Ja ve l’aire”, un recull de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col.laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ’Titana’, Carmen París i Judit Neddermann. Tot el disc ja està disponible a Youtube i properament a la resta de plataformes i el disc físic pot comprar-se en prevenda al web pepgimenobotifarra.com.

Tant al primer senzill que es va avançar com a la resta de l’àlbum, que compta amb 11 temes, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball s’ha complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l’actualitat i aportar-los una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional.

El nou disc de Pep Gimeno “Botifarra” s’estrenarà el divendres 13 de gener a la Sala Simfònica del Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s’emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l’auditori. Les entrades per al concert s’han venut en un temps rècord i estan pràcticament exhaurides. 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑