Pep Sala i Joan Capdevila publiquen el llibre “Quina nit”

17 maig, 2021

Recull en primera persona l’experiència que va viure Sau amb el disc que els va catapultar a l’èxit.

Sau va ser un dels grups pioners del rock català i un dels capdavanters de l’escena musical catalana dels anys 90. La combinació del talent musical de Pep Sala i el carisma escènic de Carles Sabater va fer que, en només tres anys d’existència, Sau aconseguís milers i milers de seguidors. A l’ombra del grup sempre hi va ser Joan Capdevila, el tercer Sau, que co-escrivia les lletres i que va ser mànager durant tota la trajectòria de la banda.

Pep Sala i Joan Capdevila publiquen ara el llibre “Quina nit” amb l’editorial Rosa dels Vents, on expliquen com van viure el procés de creació, gravació, promoció i gira del “Quina nit” (Musica Ligera, 1990), el disc que va catapultar Sau a l’èxit i del qual se n’han venut més de 100.000 còpies. Aquest disc, gravat entre Barcelona i Londres, inclou la mítica “Boig per tu”, que és la cançó més radiada de la història del nostre país, i altres himnes que han traspassat generacions com “Si un dia he de tornar” o “És inútil continuar”.

Els viatges accidentats a Londres, la pressió de no arribar als timmings establerts i la il·lusió de fer créixer el projecte alhora que el seu públic també anava creixent, marquen el fil d’aquest relat en primera persona de com Sau va esdevenir un fenomen musical de gran èxit al nostre país.
Comments are closed.

Back to Top ↑