Notícies Foto: Pere EspinosaFoto: Pere Espinosa

Pere Espinosa torna amb “Robots”

27 maig, 2022

L’artista i comunicador català comença una nova etapa en la qual ens presentarà cançons de forma regular.

Pere Espinosa, torna. I ho fa amb la màxima energia i a través d’un projecte artístic completament renovat. Amb l’estrena de“Robots”, l’artista i comunicador català enceta aquest nou camí musical on té previst regalar-nos, de forma regular, noves produccions molt eclèctiques, però amb el seu so i segell inconfusibles.

“Robots” és el punt de partida d’aquesta nova etapa i, tal com explica el propi Pere Espinosa, en aquesta cançó vol fer una reflexió del món “com si aquest s’hagués tornat boig, intentant trobar un símil entre l’actitud humana actual i la d’un post-futur apocalíptic on els humans són substituïts per robots”.

La cançó compta sonorament amb un ambient industrial i “intenta reflexionar a través d’un món cada cop més robotitzat, més modernitzat, sobre la pèrdua de control de l’individu i la seva identitat”. En el cas de la guerra, la manipulació a través de les ordres del poder; i la distorsió que rebem a través de les xarxes i la informació. Segons l’autor, és “com si l’ésser humà perdés la condició com a tal i s’acostés més a la conducta d’un autòmat programat, com si d’un robot es tractés”. Pere Espinosa, amb una extensa i prolífica trajectòria en el món musical i comunicatiu, comença aquesta nova etapade la mà de Crea Music, el seu noue quip artístic i discogràfic.
Comments are closed.

Back to Top ↑