Notícies Foto. U98 MusicFoto. U98 Music

Planeta Nou, traient la pols als sintetitzadors dels anys 80

23 maig, 2023

Primer EP, amb cinc cançons, de la formació vallesana.

Planeta Nou apareix al panorama musical català per donar-li una alenada d’aire fresc i portar-li la sonoritat del pop més internacional amb el seu primer EP. Tot el treball són composicions originals del grup, i tota la producció ha estat a càrrec de Ramon Figueras a La Cabina.

Aquest treball del grup vallesà compta amb cinc cançons que parlen de temes com l’amor i el desamor, el síndrome de Peter Pan, la nostàlgia, les arrels i la consciència ambiental. I ho fan buscant una sonoritat pròpia que parteix d’uns referents que van des dels primers treballs de Coldplay o Capital Cities fins a sonoritats més actuals com Dua Lipa o Charlie Puth, sense obviar referents km0 com Oques Grasses o Doctor Prats.

Planeta Nou han volgut compartir amb el món les seves reflexions, pròpies del moment vital en què es troben els seus membres. Es podria dir que estan composant la banda sonora de les seves vides per aconseguir fer música festiva que tracti tant temes mundans com les reflexions pròpies de les inquietuds inherents al procés de créixer.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑